Sürdürülebilirlik

Düzenli Yemleme

Yetiştirilen balıklar, uzman ekipler tarafından belirli zaman aralıklarında yarı otomatik yemleme sistemi ile beslenir. Su altı kamera sistemi ve eğitimli dalgıçların gözetiminde her balığa ulaşılarak, balıkların kontrollü şekilde beslenebilmesi sağlanır.

Sağlıklı Anaçlar

Özenle seçilmiş en sağlıklı anaçlardan elde edilen yumurtalar ile en kaliteli somon alabalıkları yetiştirilir.

Zamanında Hasat

Profesyonel ekipler tarafından özenle yetiştirilen ve yeterli erginliğe gelen balıklar en uygun zamanlarda hasat edilir ve işleme süreci için soğuk zincir bozulmadan fabrikaya taşınır.

Sürdürülebilir Üretim

Kültür balıkçılığı; doğal balık kaynaklarının tükeniyor olması, nüfusun artması ve bazı balık türlerinin tükenmesi nedeni ile en sağlıklı protein kaynaklarından biri olan balığa kolay ulaşımı sağlar.  Çevreyi korumak için düşük karbon ayak iziyle kontrollü şartlarda ve sürdürülebilirlik ilkesi ile yetiştiricilik yapılan çiftliklerde; gelecek nesillerin protein ihtiyacının en güvenilir şekilde karşılanması amaçlanır.